UNEXPECTED

Jag är inte förvånad över någonting längre. Idag sprang jag ihop med Jessica Klinte på Regent Street. Vad är oddsen? Världen är fruktansvärt liten, tro aldrig någonting annat.

Denna helgen är en chillhelg. Idag har jag intervjuat en tjej som kanske ska ta över mitt jobb när jag slutar i juni, gööörgooo tjej förövrigt! Jag har shoppat; Vita brallor, kängor och lite annat smått och gott. Allt från..? Ja, du gissade rätt. Primark for sure! Jag har också hunnit med att besöka tre olika Starbucks. Inte så onyttigt som det låter, blev mest kaffe. En macka och en bulle också.. Sen har jag ätit Doonken och nu sitter jag och tuggar tuggummi. Intressant va? Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har liiiiite inspirationsbrist. Men bara lite. Den kommer la tillbaka snart.

Nästa helg ska jag på maskerad, där man bara får klä ut sig till någonting som startar med sitt namns förstabokstav. Jag tog; Fairy. Då kan man liksom få ha klänning på sig samtidigt som man klär ut sig? Bra va? En svartklädd fairy ska jag vara, ska bara hitta vingar och spö först...


Lättroad? Oh ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0