SKITTLES FOR PRESIDENT

Eftersom jag jobbar lördagar så kände jag att jag lika gärna kunde avsluta kvällen med att jobba också. Jag sitter nu i Weybridge hos min favoritfamilj som jag flyttade från i tisdags. Lillkillen sprang nedför trapporna när jag kom och ville visa sina leksaker igen, hur sött? Nu har jag vräkt i mig en pizza och var sugen på något annat gott.. När jag kollade i götteskåpet så hittar jag vad? Jo, chips och Skittles - Lotta har lärt känna mig väl på bara tre veckor. Sura Skittles till på köpet, som hon vet är mina favoriter. Fantastiskt är ordet.

Igår blev det inga fish and chips, men det blev käk på Nandos. Nandos är en mex-resturang som serverar goda rätter med sting. Jag och Beate käkade kycklinghamburgare, Beate tog HOT och jag tog den med minst HOT i, och we liiiiked it. Sen blev det en öl på en riktigt brittisk pub som hade..karaoke.. Det finns både fördelar och nackdelar med en karaokepub. Fördel; alla glada, sjungande britter. Nackdel; alla glada, sjungande britter. I vissa lägen skar det i de stackars små öronen rätt rejält. Men allt som allt, assoft kväll - mer sånt.

Varför har mitt besökarantal skjutit i höjden idag? Kan det vara att jag blev länkad av Mrs Vitlök herself? Troligen, jag saknar henne iallafall - och hennes proteinshakeskompis och hon den dära modellen.

Nu; film. Hejdå.


Inte att leka med, nejnej.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ser as gott ut ju! :D Låter som en toppenkväll!

2011-01-30 @ 11:05:19
Postat av: ankan

och så saknar du väl dendär agnes, riiight?

2011-01-31 @ 18:58:46
Postat av: frida

Jag saknar alltid ankan <3

2011-02-01 @ 17:25:55
URL: http://uatilluk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0